Kamagra Gold

30%-os leárazás AKCIÓ!

Plusz mennyiségi kedvezmények!

Kamagra Gold - Kamagra Gold

Kamagra Gold

Talán a legnépszerűbb potencianövelő, mely lassabban szívódik fel, ezáltal akár 8 órán át tart a hatása, ám nem kell tartania az indokolatlan állandó merevedésből, a szert csak nemi izgalom kelti életre! A tervezett együttlét előtt 30perccel javasolt bevenni bő folyadékkal.

A Kamagra Gold szedése kizárólag 18 év felett ajánlott!
A potencianövelő hatását a kávé vagy alkohol egyidejű fogyasztása csökkentheti!

Minél több Kamagra Gold-ot rendel, annál kedvezőbb áron juthat hozzá!

Kamagra Gold árak

Kamagra Gold
1doboz (4szem)

Eredeti ár
12.350.-

Akciós ár
9.500.-

Megtakarítás
2.850.-

Kamagra Gold
2doboz (8szem)

Eredeti ár
24.700.-

Akciós ár
18.800.-

Megtakarítás
5.900.-

Kamagra Gold
3doboz (12szem)

Eredeti ár
37.050.-

Akciós ár
28.100.-

Megtakarítás
8.950.-

Kamagra Gold
4doboz (16szem)

Eredeti ár
49.400.-

Akciós ár
37.400.-

Megtakarítás
12.000.-

Kamagra Gold
5doboz (20szem)

Eredeti ár
61.750.-

Akciós ár
46.700.-

Megtakarítás
15.050.-

Kamagra Gold hatása

A Kamagra Gold lassabban, kb. 1-1/2 óra alatt szívódik fel, viszont intenzív, akár 8 órán át folyamatosan tartó hatása kárpótolja a lassúságért. A Kamagra Gold teljesítménynövelő hatásának köszönhetően az kiemelkedő szexuális tapasztalatokra vágyók maximálisan elégedettek, amit a több felmérés is igazolt már. A Kamagra Gold potencianövelőszer a merevedés elérésén és erősítésén túl még abban is segít, hogy többször is a csúcsra jussunk, mivel Kamagra Goldnak köszönhetően két aktus között minimális pihenőidő is elegendő. Ezáltal férfiak milliói nyűgözheti le újra és újra partnereit egymás után. A Kamagra Gold fő összetevőjének, a továbbfejlesztett Sildenafilnek hatásmechanizmusának beindulásához nemi izgalomra van szükség, mint például az előjáték, vagy akármilyen olyan dolog, ami általában egy szexuális aktust előz meg. Tehát a Kamagra Gold csak nemi vágy esetén indítja be a hosszantartó merevedést és potencianövelő hatását.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold hatóideje

A Kamagra Gold pirulát a szexuális együttlét előtt minimum 60, de nem árt 75-90 perccel korábban bevenni egy pohár vízzel, a lassabb felszívódása miatt. A Kamagra Gold hatása kb. nyolc órán át tart, emellett a megkérdezett rendszeres használók szerint nemcsak hosszú, hanem kiemelkedően intenzív a hatása. Mivel Kamagra Gold hatása ilyen erős, sokakan arról számoltak be, hogy egy-egy aktushoz csak fél tablettát vesznek be, mert az is bőven elég a kívánt teljesítmény eléréséhez. A Kamagra Gold hatásának intenzitása és hatóideje csökkenhet drog, alkohol, koffein, vagy energiaitalok fogyasztása melletti szedés esetén.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold szedése

A Kamagra Gold potencianövelő tabletta szedése nem haladhatja meg naponta a 100 milligrammot. 24 óra leforgása alatt ennél kisebb adag alkalmazható, viszont ennél több nem ajánlott a túladagolás rizikója miatt, ami egészségügyi kockázatot rejthet. Egy nap általában 50 mg-nyi Kamagra Gold használata ajánlott, de sokaknak ennél kevesebb, akár 25 mg is lehet a kívánt hatáshoz. A Kamagra Gold tabletta tehát igény szerint elfelezhető, vagy akár négy részre is törhető. Intenzív hatása teljes garanciát jelent a maximális teljesítményre az ágyban. Az tabletták kettő vagy négyfelé törésével pedig akár pénzt is megtakaríthat, mivel így egy levélnyi Kamagra Gold hosszú ideig kitart majd.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold mellékhatásai

Kamagra Gold potencianövelő tabletta alkalmazása esetén előfordulhatnak mellékhatások. Mérsékelt, illetve középsúlyos mellékhatásai között előfordulhat az orrbedugulás, orrfolyás, gyomorsavtúltengés, gyenge fejfájás. Kamagra Gold használata során ritkábban előfordulhat egyensúlyzavar, kialakulhat neon látás, lehet fejfájás, vagy bekövetkezhet a vérnyomás ingadozása. De komoly aggodalomra semmi ok, hiszen a komoly mellékhatások kb. a használók 1%-át érintik, mivel a hatóanyag már eleve úgy készült, hogy a mellékhatásai a lehető legkevesebb embernél jelentkezhessenek. Amennyiben Önön a közelmúltban műtétet hajtottak végre, amely valamilyen szervi betegséggel volt kapcsolatban, kérdezze meg orvosát a Kamagra Gold alkalmazásának esetleges kockázatáról.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold vény nélkül

A Kamagra Gold tabletta Magyarországon orvosi rendelvény nélkül kapható, nem kell felíratni. A Kamagra Gold gyártója külföldi, és sajnos hamisítják, és a hamisítványokat sajnos több webáruház is kínálja. A Kamagra Gold potencianövelő gyógyszer csomagolásán angol leírás található, a magyar nyelvű útmutatót az interneten olvashatjuk. Óvakodjon a kétesnek tűnő, esetleg gyanúsan olcsó Kamagra Gold rendelésétől!

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold hamisítványok

A Kamagra Gold hatása csak pozitív lehet, és kevés kivétellel mindenki kiváló visszajelzést adott hatásáról, pedig nagy az esély rá, hogy a megkérdezettek közül többen is hamis Kamagra Gold készítményt vásároltak. Az erektilis diszfunkció megszüntetésére használatos Kamagra Gold potencianövelőknek sajnos készültek szinte tökéletes másolatai, amik szinte bárkit megtévesztenek. Az hamisítók rájöttek mekkora igény van potencianövelőkre, főleg a jóhírű Kamagra Goldra, ezért olcsóbban kínálják a rossz minőségű hamisítványaikat, így tévesztve meg a férfiakat. Éppen ezért csak eredeti Kamagrát forgalmazó webshoptól érdemes rendelni, csak így garantálható, hogy a rendelt potencianövelő tabletta valódi lesz. Nem árt tájékozódni, hogy az adott webáruház rendelkezik-e online gyógyszerértékesítési engedéllyel. Sajnos a gyanúsan olcsó potencianövelő termékeknek számos férfi még ma is bedől, és csalódik a márkában, pedig csak a hamisítványt próbálta ki. Végül így veszi meg máshol a hamisnál drágább, viszont eredeti és jó minőségű tablettákat, így tudja meg, hogy kár volt kísérletezni.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold gyártója

A Kamagra Gold-ot az Ajanta Pharma Ltd. nemzetközileg elismert gyógyszervállalat gyártja Indiában. Az évek folyamán az Ajanta új termékek fejlesztésére és a már régebb óta gyártott potencianövelői tökéletesítésére, illetve az új piacok felkutatására helyezte a hangsúlyt. Komoly múltja a garancia a Kamagra termékcsalád jövőjének, mivel 1973-as bejegyzése óta az mára már a világszintű gyógyszerkereskedelemben komoly részesedéssel bír. A gyár folyamatos kutatásai és fejlesztései eredményezik az egyre tökéletesebb Kamagra potencianövelő szereket számunkra.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold rendelése

A Kamagra Gold rendelése manapság nem egy bonyolult dolog. Csak ki kell választani a terméket, a mennyiséget, és megadni a szállításhoz szükséges adatokat. A legtöbb Kamagrát forgalmazó webshop futárszolgálattal dolgozik, így gyorsan, kényelmesen otthonában veheti át a diszkrét csomagot a futárral egyeztetett időpontban.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold ára

A Kamagra Gold potencianövelő az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyárban készül, ahol komolyan törekednek a minőségre. A Kamagra Gold megfelel a gyógyszeripari követelményeknek, illetve - mivel nem kell reklámra költeniük, az árakat megfizethető szinten tudják tartani. A Kamagra Gold-ot a legmodernebb felszereltségű laboratóriumokban és a legelismertebb kutatók részvételével fejlesztették és gyártották, folyamatos tesztekkel garantálják, hogy a gyárból csak kifogástalan minőségű potencianövelők kerülhessenek ki. Sajnos emellett megjelentek a piacon az olcsó hamisítványok, melyeknek nemcsak hatásfoka megkérdőjelezhető, kockázatosak is. Az Ajanta Pharma Limited végtelennek tűnő harcban áll a hamisítókkal, akik silány minőségű másolatokkal verik át a fogyasztókat. A gyártó tanácsa ennek elkerülésére, hogy ellenőrizzék, hogy az adott webáruház jogosult-e Kamagra termékek forgalmazására.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold szedése betegség esetén

A Kamagra Gold szedése önmagában is orvosságszedésnek tekinthető, ezzel szemben megeshet, hogy valakinek az erektilis diszfunkción kívül előfordulnak további bajai is, amik testének működésével kapcsolatosak. A szervi gondok enyhítésére beszedett szerekre hátrányosan hathat az alkalmazása abban az esetben, amennyiben a kliens szakorvosi vizsgálat nélkül, személyes felelősségre kezd gyógyszerek társításába. Nem jelezhető előre bizonyos szerek hatása, amennyiben azokat egy időben alkalmazzuk, illetve a mellékhatások előfordulásának kockázata is nagyobb. A szívbetegségekre szedett nitrát összetételő medicinák körültekintésre inthetik az alkalmazót, miután a nitrát származékok hatását erősítheti a potencianövelő gyógyszerkészítmény alapanyaga, a Sildenafil, eszerint súlyosabb mellékhatások is rögtön felbukkanhatnak tőle. Az intenzív vízhajtókkal (furosemid), vérnyomáscsökkentőkkel amellett béta blokkolókkal is elővigyázatosan muszáj bánni, mivel kombinálva kockázatosra csökkenhet a vérnyomása.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold szedése alkohollal

Kamagra Gold potencianövelő tabletta használata nem javasolt alkoholos ital fogyasztása mellett, kivéve azokat az alkalmakat, amikor az innivalóban az alkoholszint nem haladja meg a kockázatmentes szintet. Az együttlétet megelőzően például egy-két pohár kis alkoholtartalmú ital általában még nincs komoly hatással a Kamagra Gold működésére, de hivatalosan a Kamagra használata mellett mindenféle alkoholfogyasztás szigorúan tilos. mérlegelnie kell a Kamagra Gold bevételét ha esetleg mégis több alkoholt fogyasztott, mivel az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem alakul ki merevedés az alkohol köztudottan gátolja az erekciót, illetve annak megtartását. esetlegesen a súlyosabb mellékhatások is jelentkezhetnek.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold szedése kávéval

A Kamagra Gold hatását befolyásolhatja a koffeint illetve a taurint tartalmazó termékek fogyasztása. Koffein van a kávéban, a kólában és sok más ételben, italban, például szeszes üdítőitalban is. A taurin a glutamin után a második legtöbbször előforduló aminosav a testben. Nagyszámú fogyást, illetve a koleszterinszint csökkentését támogató termékben megtalálható, valamint enyhe nyugtatókban, energiaitalokban is összetevőként szerepelhet. A koffein és a Kamagra Gold egyidejű alkalmazása esetén előfordulhat, hogy a potencianövelő nem szívódik fel megfelelően, így a maximális hatásra sem számíthatunk.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold szedése 18 év felett

A Kamagra Gold merevedési zavarokra szánt szer 18 év feletti férfiak számára készült, a klinikai felmérések csak 18 év feletti felhasználókon tesztelték ennek a potencianövelőnak hatásait. Gyermekek gyógyszerszedése nem javasolt, mert szervezetük még növekedésben van, illetve tesztek hiányában nem tudjuk, hogyan reagálnának Kamagra Gold potencianövelő szer intenzív hatására.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold tárolása

A Kamagra Gold tárolása hasonló az általános gyógyszerek tárolásához. Gyerekektől figyelmesen elzárva kell tartani! A tárolásra nedvességmentes és intenzív fénytől elzárt, lehetőleg zárható hely megfelel. A Kamagra Gold-ot tilos lefolyóba, illetve szemétbe dobni. A fel nem használt Kamagra potencianövelők megsemmisítésével kapcsolatban keresse fel gyógyszerészét, ők megfelelően vannak oktatva a megsemmisítés környezetbarát lehetőségeiről. A szert 15-30 Celsius fokos hőmérsékleti tartományban kell tárolni.

Vissza a Kamagra Gold rendeléshez

Kamagra Gold gyors szállítással

Kamagra Gold

Miért rendeljen
tőlünk?

Kizárólag EREDETI Kamagra termékeket forgalmazunk! Ne vállaljon egészségügyi kockázatot, semmiképp se rendeljen máshonnan gyanúsan olcsó, bizonytalan eredetű Kamagra potencianövelőket! Rendeljen eredeti Kamagrát tőlünk, most a legjobb áron!

Kamagra Gold gyors szállítással

Kamagra Gold

Pénzvisszafizetési
garanciával

Kamagra rendelésével semmilyen kockázatot nem vállal. Nem kell megrendeléskor előre fizetnie, és teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden nálunk leadott Kamagra Goldre. Rendeljen most kockázatmentesen!

Kamagra Gold gyors szállítással

Kamagra Gold

Ingyenes
házhozszállítással

Kamagra rendelését akár másnapra, (1-3 napon belül) maximálisan diszkrét csomagolásban kiszállítjuk, 20.000.- Forint feletti rendelés esetén a házhozszállítás teljesen ingyenes. Rendeljen most Kamagra potencianövelőket ingyenes házhozszállítással!

Kamagra Gold gyors szállítással

Kamagra Gold

Akár már
másnapra

Kamagra rendelését villámgyorsan, akár már másnap kézbesíti futárunk! A lehető leggyorsabban és legdiszkrétebben becsomagoljuk, és átadjuk a futárszolgálatnak az Ön által megrendelt Kamagra potencianövelőket, tőlünk arantáltan azt kapja, amit rendelt.

Kamagra Gold gyors szállítással

Kamagra Gold

Egyszerűen,
kényelmesen

Kamagra webshopunkban a potencianövelő rendelése a lehető legegyszerűbb. Csak válassza ki a kívánt Kamagrát, a mennyiséget, és már csak a szállítási adatait kell megadnia. Előre fizetnie sem szükséges, nem kell bankkártya adatokat bepötyögnie, rendelését átvételkor, a futárnál fizetheti ki.

Kamagra Gold gyors szállítással

Kamagra Gold

Gyorsan,
biztonságosan

Kamagra rendelését nálunk villámgyorsan, két kattintással leadhatja. Még csak félre sem kell hozzá vonulnia, oldalunkat nem raktuk tele erotikus képekkel, reklámokkal, teljesen nyugodtan rendelhet kár útközben is. Kamagra webshopunk tökéletesen kezelhető mobiltelefonról is!

Kamagra Gold gyors szállítással

Kamagra Gold

Éjjel-nappal
elérhető

Kamagra rendelését nálunk non-stop intézheti, bármikor is jut eszébe. Nem kell sem utaznia, sem nyitvatartáshoz igazodnia. Ki sem kell mozdulnia otthonról, futárunk a kért címen adja át Önnek a rendelt potencianövelőket. Rendeljen akár éjjel, akár nappal, mi mindig készen állunk a gyors kiszállításra!

Kamagra Gold gyors szállítással

Kamagra Gold

A legjobb
áron

EREDETI Kamagra termékek nálunk a legjobb áron. Óvakodjon a gyanúsan olcsó potencianövelőktől, az esetek többségében ezek hamisítványok, melyek szedése kockázatos lehet. Eredeti Kamagrát csak ilyen áron kaphat, ne dőljön be a csalóknak, rendeljen nálunk Kamagrát!

Kamagra Gold gyors szállítással

Kamagra Gold

Készpénzes
utánvéttel

Nálunk nem szükséges a potencianövelőket előre, megrendeléskor kifizetnie! Kamagra Goldét csak átvételkor a futárnak kell kifizetni, így Önnek nincs miért aggódnia a csomag megérkezéséig. Rendeljen Kamagrát nálunk, utánvétes fizetéssel kényelmesen, és biztonságosan!

Kamagra Gold gyors szállítással

Kamagra Gold

Maximális
diszkrécióval

Nálunk első a diszkréció! A potencianövelő rendelése és kiszállítása nem tartozik másra, így sem a csomagolásból, sem a feladóból nem derül ki, mit tartalmaz a csomag, még az azt kiszállító futár sem tudja. Nyugodtan rendelhet tőlünk Kamagrát, adatait bizalmasan kezeljük, minden köztünk marad!

Kamagra Gold gyors szállítással

Kamagra Gold

Bankkártya
nélkül

Kamagra rendelés leadásához nálunk nincsen szükség bankkártyára, nem kérjük, hogy előre fizessen ki bármit. A Kamagra webshopunkban megrendelt potencianövelőket csak házhozszállításkor, a futárnak kell kifizetnie készpénzben! Rendeljen most eredeti Kamagrát utánvéttel!

Kamagra Gold gyors szállítással

Kamagra Gold

Szuper
akciókkal

Kamagra potencianövelők akciósan! Havi rendszerességgel jelentkezünk a lehető legjobb akciókkal, amit csak meg lehet valósítani eredeti Kamagra termékekkel! Ne maradjon le akcióinkról, látogassa rendszeresen webshopunkat, hogy a legjobb áron szerezhesse be kedvenc potencianövelőit!

További Kamagra termékeink

30%-os leárazás AKCIÓ!

Plusz mennyiségi kedvezmények!

Rendeljen egyszerűen és kényelmesen Kamagra potencianövelőink közül!

Kamagra rendelés - Kamagra Gold
Kamagra Gold

Talán a legnépszerűbb potencianövelő, mely lassabban szívódik fel, ezáltal akár 8 órán át tart a hatása.

KAMAGRA GOLD ÁRA:
12.350.- Ft helyett

9.500.-

Kamagra rendelés - Kamagra Max
Kamagra Max

Új, továbbfejlesztett Kamagra potencianövelő tabletta, mely még biztonságosabb a népszerű elődeinél is.

KAMAGRA MAX ÁRA:
11.440.- Ft helyett

8.800.-

Kamagra rendelés - Super Kamagra
Super Kamagra

Nem véletlenül az egyik legkeresettebb Kamagra potencianövelő, melyet nagy hatásfok, és kevesebb mellékhatás jellemez.

SUPER KAMAGRA ÁRA:
12.350.- Ft helyett

9.500.-

Kamagra rendelés - Kamagra Zselé
Kamagra Zselé

Új, a korábbiakból továbfejlesztett Kamagra Zselé potencianövelő több íz egy csomagban! Szinte azonnali hatását a gyorsabb felszívódásának köszönhetjük.

KAMAGRA ZSELÉ ÁRA:
11.050.- Ft helyett

8.500.-

Kamagra rendelés - Kamagra Rágótabletta Eper
Kamagra Rágótabletta Eper ízben

Új fajta eper ízű Kamagra rágótabletta azoknak, akik nem szeretik a tabletták lenyelését! Ez a potencianövelő víz nélkül is alkalmazható!

KAMAGRA Rágótabletta ÁRA:
7.670.- Ft helyett

5.900.-

Kamagra rendelés - Kamagra Rágótabletta Ananász
Kamagra Rágótabletta Ananász ízben

Új fajta ananász ízű Kamagra rágótabletta azoknak, akik nem szeretik a tabletták lenyelését! Ez a potencianövelő víz nélkül is alkalmazható!

KAMAGRA Rágótabletta ÁRA:
7.670.- Ft helyett

5.900.-

Kamagra rendelés - Kamagra Pezsgőtabletta
Kamagra Pezsgőtabletta

Új fajta narancs ízű Kamagra pezsgőtabletta azoknak, akik jobban szeretik meginni a potencianövelőt!

KAMAGRA Pezsgőtabletta ÁRA:
13.650.- Ft helyett

10.500.-

Kamagra rendelés - Lovegra Női Vágykeltő
Lovegra Női Vágykeltő

Nőknek kifejlesztett vágyfokozó (női potencianövelő), amely nagyban hozzájárul az orgazmus eléréséhez, és az élvezetet is fokozza.

Lovegra ÁRA:
9.880.- Ft helyett

7.600.-