Kamagra Rágótabletta

30%-os leárazás AKCIÓ!

Plusz mennyiségi kedvezmények!

Kamagra Rágótabletta - Kamagra Rágótabletta

Kamagra Rágótabletta

A Kamagra család legfrisseb tagja a Kamagra rágótabletta azoknak, akik nem szeretik a tabletták lenyelését! Ez a potencianövelő víz nélkül is alkalmazható! Válasszon az ízletes eper és ananász íz közül! Az együttlét előtt 20-25 perccel egyszerűen szétrágva kell bevenni.

A Kamagra Rágótabletta szedése kizárólag 18 év felett ajánlott!
A potencianövelő hatását a kávé vagy alkohol egyidejű fogyasztása csökkentheti!

Minél több Kamagra rágótablettát rendel, annál kedvezőbb áron juthat hozzá!

Kamagra Rágótabletta árak

Kamagra Rágótabletta
1doboz (4szem)

Eredeti ár
7.670.-

Akciós ár
5.900.-

Megtakarítás
1.770.-

Kamagra Rágótabletta
2doboz (8szem)

Eredeti ár
15.340.-

Akciós ár
11.700.-

Megtakarítás
3.640.-

Kamagra Rágótabletta
3doboz (12szem)

Eredeti ár
23.010.-

Akciós ár
17.500.-

Megtakarítás
5.510.-

Kamagra Rágótabletta
4doboz (16szem)

Eredeti ár
30.680.-

Akciós ár
23.300.-

Megtakarítás
7.380.-

Kamagra Rágótabletta
5doboz (20szem)

Eredeti ár
38.350.-

Akciós ár
29.100.-

Megtakarítás
9.250.-

Kamagra Rágótabletta hatása

Kamagra Rágótabletta egy szájban oldódó tabletta, kellemes gyümölcsös ízben. Egy tabletta 100mg sildenafilt tartalmaz, mint például a viagra. Nyelv alatti oldódásának köszönhetően extra gyorsan felszívódik és szinte azonnal, kb. 20-30 perc alatt hat, hatása akár 3–6 óráig tart. A Kamagra rágótabletta potencianövelőszer a merevedés elérésén és erősítésén túl még abban is segít, hogy többször is a csúcsra jussunk, mivel Kamagra rágótablettanak köszönhetően két aktus között minimális pihenőidő is elegendő. Ezáltal férfiak milliói nyűgözheti le újra és újra partnereit egymás után. A Kamagra rágótabletta fő összetevőjének, a továbbfejlesztett Sildenafilnek hatásmechanizmusának beindulásához nemi izgalomra van szükség, mint például az előjáték, vagy akármilyen olyan dolog, ami általában egy szexuális aktust előz meg. Tehát a Kamagra rágótabletta csak nemi vágy esetén indítja be a hosszantartó merevedést és potencianövelő hatását.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta hatóideje

A Kamagra rágótabletta felszívódása gyors, a hatását akrá 20-30 perc alatt kifejti, és kb. 4-6 órán át tartó masszív merevedést okoz, persze csak nemi inger hatására. A fejlesztett sildenafil hatóanyag miatt az erekció erős és tartós, így biztosan hosszú és élvezetes együttlétre számíthatunk. A Kamagra pezsgőtabletta potencianövelőszer a merevedés elérésén és erősítésén túl még abban is segít, hogy többször is a csúcsra jussunk, mivel Kamagra pezsgőtablettanak köszönhetően két aktus között minimális pihenőidő is elegendő. Ezáltal férfiak milliói nyűgözheti le újra és újra partnereit egymás után. A Kamagra pezsgőtabletta hatásának esetenként még némi pénisz méretnövekedést is köszönhetünk az intenzívebb vérbőség miatt.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta szedése

A Kamagra rágótablettát érdemes 60, de még jobb 75-90 perccel a szeretkezés előtt bevenni egy pohár vízzel. A Kamagra Pezsgőtabletta hatóideje 4-6 órán át tart, emellett a megkérdezett rendszeres használók szerint nemcsak hosszú, hanem kiemelkedően intenzív a hatása. Mivel Kamagra pezsgőtabletta hatása ilyen erős, sokan arról számoltak be, hogy egy-egy aktushoz csak fél tablettát vesznek be, mert az is bőven elég a kívánt teljesítmény eléréséhez. A Kamagra pezsgőtabletta hatásának intenzitása és hatóideje csökkenhet drog, alkohol, koffein, vagy energiaitalok fogyasztása melletti szedés esetén.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Kamagra rágótabletta potencianövelő tabletta alkalmazása esetén előfordulhatnak mellékhatások. Mérsékelt, illetve középsúlyos mellékhatásai között előfordulhat az orrbedugulás, orrfolyás, gyomorsavtúltengés, gyenge fejfájás. Kamagra rágótabletta használata során ritkábban előfordulhat egyensúlyzavar, kialakulhat neon látás, lehet fejfájás, vagy bekövetkezhet a vérnyomás ingadozása. De komoly aggodalomra semmi ok, hiszen a komoly mellékhatások kb. a használók 1%-át érintik, mivel a hatóanyag már eleve úgy készült, hogy a mellékhatásai a lehető legkevesebb embernél jelentkezhessenek. Amennyiben Önön a közelmúltban műtétet hajtottak végre, amely valamilyen szervi betegséggel volt kapcsolatban, kérdezze meg orvosát a Kamagra rágótabletta alkalmazásának esetleges kockázatáról.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

A Kamagra rágótabletta tabletta Magyarországon orvosi rendelvény nélkül kapható, nem kell felíratni. A Kamagra rágótabletta gyártója külföldi, és sajnos hamisítják, és a hamisítványokat sajnos több webáruház is kínálja. A Kamagra rágótabletta potencianövelő gyógyszer csomagolásán angol leírás található, a magyar nyelvű útmutatót az interneten olvashatjuk. Óvakodjon a kétesnek tűnő, esetleg gyanúsan olcsó Kamagra rágótabletta rendelésétől!

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

A Kamagra rágótabletta hatása csak pozitív lehet, és kevés kivétellel mindenki kiváló visszajelzést adott hatásáról, pedig nagy az esély rá, hogy a megkérdezettek közül többen is hamis Kamagra rágótabletta készítményt vásároltak. Az erektilis diszfunkció megszüntetésére használatos Kamagra rágótabletta potencianövelőknek sajnos készültek szinte tökéletes másolatai, amik szinte bárkit megtévesztenek. Az hamisítók rájöttek mekkora igény van potencianövelőkre, főleg a jóhírű Kamagra rágótablettara, ezért olcsóbban kínálják a rossz minőségű hamisítványaikat, így tévesztve meg a férfiakat. Éppen ezért csak eredeti Kamagrát forgalmazó webshoptól érdemes rendelni, csak így garantálható, hogy a rendelt potencianövelő tabletta valódi lesz. Nem árt tájékozódni, hogy az adott webáruház rendelkezik-e online gyógyszerértékesítési engedéllyel. Sajnos a gyanúsan olcsó potencianövelő termékeknek számos férfi még ma is bedől, és csalódik a márkában, pedig csak a hamisítványt próbálta ki. Végül így veszi meg máshol a hamisnál drágább, viszont eredeti és jó minőségű tablettákat, így tudja meg, hogy kár volt kísérletezni.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta gyártója

A Kamagra rágótabletta-ot az Ajanta Pharma Ltd. nemzetközileg elismert gyógyszervállalat gyártja Indiában. Az évek folyamán az Ajanta új termékek fejlesztésére és a már régebb óta gyártott potencianövelői tökéletesítésére, illetve az új piacok felkutatására helyezte a hangsúlyt. Komoly múltja a garancia a Kamagra termékcsalád jövőjének, mivel 1973-as bejegyzése óta az mára már a világszintű gyógyszerkereskedelemben komoly részesedéssel bír. A gyár folyamatos kutatásai és fejlesztései eredményezik az egyre tökéletesebb Kamagra potencianövelő szereket számunkra.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta rendelése

A Kamagra rágótabletta rendelése manapság nem egy bonyolult dolog. Csak ki kell választani a terméket, a mennyiséget, és megadni a szállításhoz szükséges adatokat. A legtöbb Kamagrát forgalmazó webshop futárszolgálattal dolgozik, így gyorsan, kényelmesen otthonában veheti át a diszkrét csomagot a futárral egyeztetett időpontban.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta ára

A Kamagra rágótabletta potencianövelő az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyárban készül, ahol komolyan törekednek a minőségre. A Kamagra rágótabletta megfelel a gyógyszeripari követelményeknek, illetve - mivel nem kell reklámra költeniük, az árakat megfizethető szinten tudják tartani. A Kamagra rágótabletta-ot a legmodernebb felszereltségű laboratóriumokban és a legelismertebb kutatók részvételével fejlesztették és gyártották, folyamatos tesztekkel garantálják, hogy a gyárból csak kifogástalan minőségű potencianövelők kerülhessenek ki. Sajnos emellett megjelentek a piacon az olcsó hamisítványok, melyeknek nemcsak hatásfoka megkérdőjelezhető, kockázatosak is. Az Ajanta Pharma Limited végtelennek tűnő harcban áll a hamisítókkal, akik silány minőségű másolatokkal verik át a fogyasztókat. A gyártó tanácsa ennek elkerülésére, hogy ellenőrizzék, hogy az adott webáruház jogosult-e Kamagra termékek forgalmazására.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta szedése betegség esetén

A Kamagra rágótabletta szedése önmagában is orvosságszedésnek tekinthető, ezzel szemben megeshet, hogy valakinek az erektilis diszfunkción kívül előfordulnak további bajai is, amik testének működésével kapcsolatosak. A szervi gondok enyhítésére beszedett szerekre hátrányosan hathat az alkalmazása abban az esetben, amennyiben a kliens szakorvosi vizsgálat nélkül, személyes felelősségre kezd gyógyszerek társításába. Nem jelezhető előre bizonyos szerek hatása, amennyiben azokat egy időben alkalmazzuk, illetve a mellékhatások előfordulásának kockázata is nagyobb. A szívbetegségekre szedett nitrát összetételő medicinák körültekintésre inthetik az alkalmazót, miután a nitrát származékok hatását erősítheti a potencianövelő gyógyszerkészítmény alapanyaga, a Sildenafil, eszerint súlyosabb mellékhatások is rögtön felbukkanhatnak tőle. Az intenzív vízhajtókkal (furosemid), vérnyomáscsökkentőkkel amellett béta blokkolókkal is elővigyázatosan muszáj bánni, mivel kombinálva kockázatosra csökkenhet a vérnyomása.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta szedése alkohollal

Kamagra rágótabletta potencianövelő tabletta használata nem javasolt alkoholos ital fogyasztása mellett, kivéve azokat az alkalmakat, amikor az innivalóban az alkoholszint nem haladja meg a kockázatmentes szintet. Az együttlétet megelőzően például egy-két pohár kis alkoholtartalmú ital általában még nincs komoly hatással a Kamagra rágótabletta működésére, de hivatalosan a Kamagra használata mellett mindenféle alkoholfogyasztás szigorúan tilos. mérlegelnie kell a Kamagra rágótabletta bevételét ha esetleg mégis több alkoholt fogyasztott, mivel az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem alakul ki merevedés az alkohol köztudottan gátolja az erekciót, illetve annak megtartását. esetlegesen a súlyosabb mellékhatások is jelentkezhetnek.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta szedése kávéval

A Kamagra rágótabletta hatását befolyásolhatja a koffeint illetve a taurint tartalmazó termékek fogyasztása. Koffein van a kávéban, a kólában és sok más ételben, italban, például szeszes üdítőitalban is. A taurin a glutamin után a második legtöbbször előforduló aminosav a testben. Nagyszámú fogyást, illetve a koleszterinszint csökkentését támogató termékben megtalálható, valamint enyhe nyugtatókban, energiaitalokban is összetevőként szerepelhet. A koffein és a Kamagra rágótabletta egyidejű alkalmazása esetén előfordulhat, hogy a potencianövelő nem szívódik fel megfelelően, így a maximális hatásra sem számíthatunk.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta szedése 18 év felett

A Kamagra rágótabletta merevedési zavarokra szánt szer 18 év feletti férfiak számára készült, a klinikai felmérések csak 18 év feletti felhasználókon tesztelték ennek a potencianövelőnak hatásait. Gyermekek gyógyszerszedése nem javasolt, mert szervezetük még növekedésben van, illetve tesztek hiányában nem tudjuk, hogyan reagálnának Kamagra rágótabletta potencianövelő szer intenzív hatására.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta tárolása

A Kamagra rágótabletta tárolása hasonló az általános gyógyszerek tárolásához. Gyerekektől figyelmesen elzárva kell tartani! A tárolásra nedvességmentes és intenzív fénytől elzárt, lehetőleg zárható hely megfelel. A Kamagra rágótabletta-ot tilos lefolyóba, illetve szemétbe dobni. A fel nem használt Kamagra potencianövelők megsemmisítésével kapcsolatban keresse fel gyógyszerészét, ők megfelelően vannak oktatva a megsemmisítés környezetbarát lehetőségeiről. A szert 15-30 Celsius fokos hőmérsékleti tartományban kell tárolni.

Vissza a Kamagra Rágótabletta rendeléshez

Kamagra Rágótabletta gyors szállítással

Kamagra Rágótabletta

Miért rendeljen
tőlünk?

Kizárólag EREDETI Kamagra termékeket forgalmazunk! Ne vállaljon egészségügyi kockázatot, semmiképp se rendeljen máshonnan gyanúsan olcsó, bizonytalan eredetű Kamagra potencianövelőket! Rendeljen eredeti Kamagrát tőlünk, most a legjobb áron!

Kamagra Rágótabletta gyors szállítással

Kamagra Rágótabletta

Pénzvisszafizetési
garanciával

Kamagra rendelésével semmilyen kockázatot nem vállal. Nem kell megrendeléskor előre fizetnie, és teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden nálunk leadott Kamagra Rágótablettare. Rendeljen most kockázatmentesen!

Kamagra Rágótabletta gyors szállítással

Kamagra Rágótabletta

Ingyenes
házhozszállítással

Kamagra rendelését akár másnapra, (1-3 napon belül) maximálisan diszkrét csomagolásban kiszállítjuk, 20.000.- Forint feletti rendelés esetén a házhozszállítás teljesen ingyenes. Rendeljen most Kamagra potencianövelőket ingyenes házhozszállítással!

Kamagra Rágótabletta gyors szállítással

Kamagra Rágótabletta

Akár már
másnapra

Kamagra rendelését villámgyorsan, akár már másnap kézbesíti futárunk! A lehető leggyorsabban és legdiszkrétebben becsomagoljuk, és átadjuk a futárszolgálatnak az Ön által megrendelt Kamagra potencianövelőket, tőlünk arantáltan azt kapja, amit rendelt.

Kamagra Rágótabletta gyors szállítással

Kamagra Rágótabletta

Egyszerűen,
kényelmesen

Kamagra webshopunkban a potencianövelő rendelése a lehető legegyszerűbb. Csak válassza ki a kívánt Kamagrát, a mennyiséget, és már csak a szállítási adatait kell megadnia. Előre fizetnie sem szükséges, nem kell bankkártya adatokat bepötyögnie, rendelését átvételkor, a futárnál fizetheti ki.

Kamagra Rágótabletta gyors szállítással

Kamagra Rágótabletta

Gyorsan,
biztonságosan

Kamagra rendelését nálunk villámgyorsan, két kattintással leadhatja. Még csak félre sem kell hozzá vonulnia, oldalunkat nem raktuk tele erotikus képekkel, reklámokkal, teljesen nyugodtan rendelhet kár útközben is. Kamagra webshopunk tökéletesen kezelhető mobiltelefonról is!

Kamagra Rágótabletta gyors szállítással

Kamagra Rágótabletta

Éjjel-nappal
elérhető

Kamagra rendelését nálunk non-stop intézheti, bármikor is jut eszébe. Nem kell sem utaznia, sem nyitvatartáshoz igazodnia. Ki sem kell mozdulnia otthonról, futárunk a kért címen adja át Önnek a rendelt potencianövelőket. Rendeljen akár éjjel, akár nappal, mi mindig készen állunk a gyors kiszállításra!

Kamagra Rágótabletta gyors szállítással

Kamagra Rágótabletta

A legjobb
áron

EREDETI Kamagra termékek nálunk a legjobb áron. Óvakodjon a gyanúsan olcsó potencianövelőktől, az esetek többségében ezek hamisítványok, melyek szedése kockázatos lehet. Eredeti Kamagrát csak ilyen áron kaphat, ne dőljön be a csalóknak, rendeljen nálunk Kamagrát!

Kamagra Rágótabletta gyors szállítással

Kamagra Rágótabletta

Készpénzes
utánvéttel

Nálunk nem szükséges a potencianövelőket előre, megrendeléskor kifizetnie! Kamagra Rágótablettaét csak átvételkor a futárnak kell kifizetni, így Önnek nincs miért aggódnia a csomag megérkezéséig. Rendeljen Kamagrát nálunk, utánvétes fizetéssel kényelmesen, és biztonságosan!

Kamagra Rágótabletta gyors szállítással

Kamagra Rágótabletta

Maximális
diszkrécióval

Nálunk első a diszkréció! A potencianövelő rendelése és kiszállítása nem tartozik másra, így sem a csomagolásból, sem a feladóból nem derül ki, mit tartalmaz a csomag, még az azt kiszállító futár sem tudja. Nyugodtan rendelhet tőlünk Kamagrát, adatait bizalmasan kezeljük, minden köztünk marad!

Kamagra Rágótabletta gyors szállítással

Kamagra Rágótabletta

Bankkártya
nélkül

Kamagra rendelés leadásához nálunk nincsen szükség bankkártyára, nem kérjük, hogy előre fizessen ki bármit. A Kamagra webshopunkban megrendelt potencianövelőket csak házhozszállításkor, a futárnak kell kifizetnie készpénzben! Rendeljen most eredeti Kamagrát utánvéttel!

Kamagra Rágótabletta gyors szállítással

Kamagra Rágótabletta

Szuper
akciókkal

Kamagra potencianövelők akciósan! Havi rendszerességgel jelentkezünk a lehető legjobb akciókkal, amit csak meg lehet valósítani eredeti Kamagra termékekkel! Ne maradjon le akcióinkról, látogassa rendszeresen webshopunkat, hogy a legjobb áron szerezhesse be kedvenc potencianövelőit!

További Kamagra termékeink

30%-os leárazás AKCIÓ!

Plusz mennyiségi kedvezmények!

Rendeljen egyszerűen és kényelmesen Kamagra potencianövelőink közül!

Kamagra rendelés - Kamagra Gold
Kamagra Gold

Talán a legnépszerűbb potencianövelő, mely lassabban szívódik fel, ezáltal akár 8 órán át tart a hatása.

KAMAGRA GOLD ÁRA:
12.350.- Ft helyett

9.500.-

Kamagra rendelés - Kamagra Max
Kamagra Max

Új, továbbfejlesztett Kamagra potencianövelő tabletta, mely még biztonságosabb a népszerű elődeinél is.

KAMAGRA MAX ÁRA:
11.440.- Ft helyett

8.800.-

Kamagra rendelés - Super Kamagra
Super Kamagra

Nem véletlenül az egyik legkeresettebb Kamagra potencianövelő, melyet nagy hatásfok, és kevesebb mellékhatás jellemez.

SUPER KAMAGRA ÁRA:
12.350.- Ft helyett

9.500.-

Kamagra rendelés - Kamagra Zselé
Kamagra Zselé

Új, a korábbiakból továbfejlesztett Kamagra Zselé potencianövelő több íz egy csomagban! Szinte azonnali hatását a gyorsabb felszívódásának köszönhetjük.

KAMAGRA ZSELÉ ÁRA:
11.050.- Ft helyett

8.500.-

Kamagra rendelés - Kamagra Rágótabletta Eper
Kamagra Rágótabletta Eper ízben

Új fajta eper ízű Kamagra rágótabletta azoknak, akik nem szeretik a tabletták lenyelését! Ez a potencianövelő víz nélkül is alkalmazható!

KAMAGRA Rágótabletta ÁRA:
7.670.- Ft helyett

5.900.-

Kamagra rendelés - Kamagra Rágótabletta Ananász
Kamagra Rágótabletta Ananász ízben

Új fajta ananász ízű Kamagra rágótabletta azoknak, akik nem szeretik a tabletták lenyelését! Ez a potencianövelő víz nélkül is alkalmazható!

KAMAGRA Rágótabletta ÁRA:
7.670.- Ft helyett

5.900.-

Kamagra rendelés - Kamagra Pezsgőtabletta
Kamagra Pezsgőtabletta

Új fajta narancs ízű Kamagra pezsgőtabletta azoknak, akik jobban szeretik meginni a potencianövelőt!

KAMAGRA Pezsgőtabletta ÁRA:
13.650.- Ft helyett

10.500.-

Kamagra rendelés - Lovegra Női Vágykeltő
Lovegra Női Vágykeltő

Nőknek kifejlesztett vágyfokozó (női potencianövelő), amely nagyban hozzájárul az orgazmus eléréséhez, és az élvezetet is fokozza.

Lovegra ÁRA:
9.880.- Ft helyett

7.600.-