Kamagra Zselé

30%-os leárazás AKCIÓ!

Plusz mennyiségi kedvezmények!

Kamagra Zselé - Kamagra Zselé

Kamagra Zselé

Új, a korábbiakból továbfejlesztett Kamagra Zselé potencianövelő több íz egy csomagban! Szinte azonnali hatását a gyorsabb felszívódásának köszönhetjük. Új ízek: ananász, narancs, eper, vanília, banán, fekete ribizli, vajkaramella. Az új csomagolás sokkal könnyebben nyitható a korábbinál!

A Kamagra Zselé szedése kizárólag 18 év felett ajánlott!
A potencianövelő hatását a kávé vagy alkohol egyidejű fogyasztása csökkentheti!

Minél több Kamagra Zselé-t rendel, annál kedvezőbb áron juthat hozzá!

Kamagra Zselé árak

Kamagra Zselé
1doboz (7tasak)

Eredeti ár
11.050.-

Akciós ár
8.500.-

Megtakarítás
2.550.-

Kamagra Zselé
2doboz (14tasak)

Eredeti ár
22.100.-

Akciós ár
16.800.-

Megtakarítás
5.300.-

Kamagra Zselé
3doboz (21tasak)

Eredeti ár
33.150.-

Akciós ár
25.100.-

Megtakarítás
8.050.-

Kamagra Zselé
4doboz (28tasak)

Eredeti ár
44.200.-

Akciós ár
33.400.-

Megtakarítás
10.800.-

Kamagra Zselé
5doboz (35tasak)

Eredeti ár
55.250.-

Akciós ár
41.700.-

Megtakarítás
13.550.-

Kamagra Zselé hatása

A Kamagra zselé legfőbb előnye a gyors felszívódás, ennek köszönhetően a hatás már 20 percen belül jelentkezik. A csomagolás 7 darabos kiszerelésben kapható, így minden nap új ízt próbálhat ki. Minden tasak 100mg sildenafilt tartalmaz, amely a merevedési zavart akár 4 – 6 órára kezeli. A zselét nem szükséges vízzel bevenni, gyorsan felszívódik a szájban és egyenest a vér áramba jut. A Kamgara zselé – Oral Jelly az egyik legkedveltebb termékünk.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé hatóideje

A Kamagra Zselét a szexuális együttlét előtt minimum 60, de nem árt 75-90 perccel korábban bevenni egy pohár vízzel, a lassabb felszívódása miatt. A Kamagra Zselé hatása kb. nyolc órán át tart, emellett a megkérdezett rendszeres használók szerint nemcsak hosszú, hanem kiemelkedően intenzív a hatása. Mivel Kamagra Zselé hatása ilyen erős, sokakan arról számoltak be, hogy egy-egy aktushoz csak fél tablettát vesznek be, mert az is bőven elég a kívánt teljesítmény eléréséhez. A Kamagra Zselé hatásának intenzitása és hatóideje csökkenhet drog, alkohol, koffein, vagy energiaitalok fogyasztása melletti szedés esetén.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé szedése

A Kamagra Zselé potencianövelő szedése nem haladhatja meg naponta a 100 milligrammot. 24 óra leforgása alatt ennél kisebb adag alkalmazható, viszont ennél több nem ajánlott a túladagolás rizikója miatt, ami egészségügyi kockázatot rejthet. Egy nap általában 50 mg-nyi Kamagra Zselé használata ajánlott, de sokaknak ennél kevesebb, akár 25 mg is lehet a kívánt hatáshoz. A Kamagra Zselé adagja tehát igény szerint elfelezhető, vagy akár négy részre is törhető. Intenzív hatása teljes garanciát jelent a maximális teljesítményre az ágyban. Az tabletták kettő vagy négyfelé osztásával pedig akár pénzt is megtakaríthat, mivel így egy doboznyi Kamagra Zselé hosszú ideig kitart majd.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé mellékhatásai

Kamagra Zselé potencianövelő tabletta alkalmazása esetén előfordulhatnak mellékhatások. Mérsékelt, illetve középsúlyos mellékhatásai között előfordulhat az orrbedugulás, orrfolyás, gyomorsavtúltengés, gyenge fejfájás. Kamagra Zselé használata során ritkábban előfordulhat egyensúlyzavar, kialakulhat neon látás, lehet fejfájás, vagy bekövetkezhet a vérnyomás ingadozása. De komoly aggodalomra semmi ok, hiszen a komoly mellékhatások kb. a használók 1%-át érintik, mivel a hatóanyag már eleve úgy készült, hogy a mellékhatásai a lehető legkevesebb embernél jelentkezhessenek. Amennyiben Önön a közelmúltban műtétet hajtottak végre, amely valamilyen szervi betegséggel volt kapcsolatban, kérdezze meg orvosát a Kamagra Zselé alkalmazásának esetleges kockázatáról.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé vény nélkül

A Kamagra Zselé tabletta Magyarországon orvosi rendelvény nélkül kapható, nem kell felíratni. A Kamagra Zselé gyártója külföldi, és sajnos hamisítják, és a hamisítványokat sajnos több webáruház is kínálja. A Kamagra Zselé potencianövelő gyógyszer csomagolásán angol leírás található, a magyar nyelvű útmutatót az interneten olvashatjuk. Óvakodjon a kétesnek tűnő, esetleg gyanúsan olcsó Kamagra Zselé rendelésétől!

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé hamisítványok

A Kamagra Zselé hatása csak pozitív lehet, és kevés kivétellel mindenki kiváló visszajelzést adott hatásáról, pedig nagy az esély rá, hogy a megkérdezettek közül többen is hamis Kamagra Zselé készítményt vásároltak. Az erektilis diszfunkció megszüntetésére használatos Kamagra Zselé potencianövelőknek sajnos készültek szinte tökéletes másolatai, amik szinte bárkit megtévesztenek. Az hamisítók rájöttek mekkora igény van potencianövelőkre, főleg a jóhírű Kamagra Zseléra, ezért olcsóbban kínálják a rossz minőségű hamisítványaikat, így tévesztve meg a férfiakat. Éppen ezért csak eredeti Kamagrát forgalmazó webshoptól érdemes rendelni, csak így garantálható, hogy a rendelt potencianövelő tabletta valódi lesz. Nem árt tájékozódni, hogy az adott webáruház rendelkezik-e online gyógyszerértékesítési engedéllyel. Sajnos a gyanúsan olcsó potencianövelő termékeknek számos férfi még ma is bedől, és csalódik a márkában, pedig csak a hamisítványt próbálta ki. Végül így veszi meg máshol a hamisnál drágább, viszont eredeti és jó minőségű tablettákat, így tudja meg, hogy kár volt kísérletezni.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé gyártója

A Kamagra Zselé-ot az Ajanta Pharma Ltd. nemzetközileg elismert gyógyszervállalat gyártja Indiában. Az évek folyamán az Ajanta új termékek fejlesztésére és a már régebb óta gyártott potencianövelői tökéletesítésére, illetve az új piacok felkutatására helyezte a hangsúlyt. Komoly múltja a garancia a Kamagra termékcsalád jövőjének, mivel 1973-as bejegyzése óta az mára már a világszintű gyógyszerkereskedelemben komoly részesedéssel bír. A gyár folyamatos kutatásai és fejlesztései eredményezik az egyre tökéletesebb Kamagra potencianövelő szereket számunkra.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé rendelése

A Kamagra Zselé rendelése manapság nem egy bonyolult dolog. Csak ki kell választani a terméket, a mennyiséget, és megadni a szállításhoz szükséges adatokat. A legtöbb Kamagrát forgalmazó webshop futárszolgálattal dolgozik, így gyorsan, kényelmesen otthonában veheti át a diszkrét csomagot a futárral egyeztetett időpontban.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé ára

A Kamagra Zselé potencianövelő az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyárban készül, ahol komolyan törekednek a minőségre. A Kamagra Zselé megfelel a gyógyszeripari követelményeknek, illetve - mivel nem kell reklámra költeniük, az árakat megfizethető szinten tudják tartani. A Kamagra Zselé-ot a legmodernebb felszereltségű laboratóriumokban és a legelismertebb kutatók részvételével fejlesztették és gyártották, folyamatos tesztekkel garantálják, hogy a gyárból csak kifogástalan minőségű potencianövelők kerülhessenek ki. Sajnos emellett megjelentek a piacon az olcsó hamisítványok, melyeknek nemcsak hatásfoka megkérdőjelezhető, kockázatosak is. Az Ajanta Pharma Limited végtelennek tűnő harcban áll a hamisítókkal, akik silány minőségű másolatokkal verik át a fogyasztókat. A gyártó tanácsa ennek elkerülésére, hogy ellenőrizzék, hogy az adott webáruház jogosult-e Kamagra termékek forgalmazására.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé szedése betegség esetén

A Kamagra Zselé szedése önmagában is orvosságszedésnek tekinthető, ezzel szemben megeshet, hogy valakinek az erektilis diszfunkción kívül előfordulnak további bajai is, amik testének működésével kapcsolatosak. A szervi gondok enyhítésére beszedett szerekre hátrányosan hathat az alkalmazása abban az esetben, amennyiben a kliens szakorvosi vizsgálat nélkül, személyes felelősségre kezd gyógyszerek társításába. Nem jelezhető előre bizonyos szerek hatása, amennyiben azokat egy időben alkalmazzuk, illetve a mellékhatások előfordulásának kockázata is nagyobb. A szívbetegségekre szedett nitrát összetételő medicinák körültekintésre inthetik az alkalmazót, miután a nitrát származékok hatását erősítheti a potencianövelő gyógyszerkészítmény alapanyaga, a Sildenafil, eszerint súlyosabb mellékhatások is rögtön felbukkanhatnak tőle. Az intenzív vízhajtókkal (furosemid), vérnyomáscsökkentőkkel amellett béta blokkolókkal is elővigyázatosan muszáj bánni, mivel kombinálva kockázatosra csökkenhet a vérnyomása.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé szedése alkohollal

Kamagra Zselé potencianövelő tabletta használata nem javasolt alkoholos ital fogyasztása mellett, kivéve azokat az alkalmakat, amikor az innivalóban az alkoholszint nem haladja meg a kockázatmentes szintet. Az együttlétet megelőzően például egy-két pohár kis alkoholtartalmú ital általában még nincs komoly hatással a Kamagra Zselé működésére, de hivatalosan a Kamagra használata mellett mindenféle alkoholfogyasztás szigorúan tilos. mérlegelnie kell a Kamagra Zselé bevételét ha esetleg mégis több alkoholt fogyasztott, mivel az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem alakul ki merevedés az alkohol köztudottan gátolja az erekciót, illetve annak megtartását. esetlegesen a súlyosabb mellékhatások is jelentkezhetnek.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé szedése kávéval

A Kamagra Zselé hatását befolyásolhatja a koffeint illetve a taurint tartalmazó termékek fogyasztása. Koffein van a kávéban, a kólában és sok más ételben, italban, például szeszes üdítőitalban is. A taurin a glutamin után a második legtöbbször előforduló aminosav a testben. Nagyszámú fogyást, illetve a koleszterinszint csökkentését támogató termékben megtalálható, valamint enyhe nyugtatókban, energiaitalokban is összetevőként szerepelhet. A koffein és a Kamagra Zselé egyidejű alkalmazása esetén előfordulhat, hogy a potencianövelő nem szívódik fel megfelelően, így a maximális hatásra sem számíthatunk.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé szedése 18 év felett

A Kamagra Zselé merevedési zavarokra szánt szer 18 év feletti férfiak számára készült, a klinikai felmérések csak 18 év feletti felhasználókon tesztelték ennek a potencianövelőnak hatásait. Gyermekek gyógyszerszedése nem javasolt, mert szervezetük még növekedésben van, illetve tesztek hiányában nem tudjuk, hogyan reagálnának Kamagra Zselé potencianövelő szer intenzív hatására.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé tárolása

A Kamagra Zselé tárolása hasonló az általános gyógyszerek tárolásához. Gyerekektől figyelmesen elzárva kell tartani! A tárolásra nedvességmentes és intenzív fénytől elzárt, lehetőleg zárható hely megfelel. A Kamagra Zselé-ot tilos lefolyóba, illetve szemétbe dobni. A fel nem használt Kamagra potencianövelők megsemmisítésével kapcsolatban keresse fel gyógyszerészét, ők megfelelően vannak oktatva a megsemmisítés környezetbarát lehetőségeiről. A szert 15-30 Celsius fokos hőmérsékleti tartományban kell tárolni.

Vissza a Kamagra Zselé rendeléshez

Kamagra Zselé gyors szállítással

Kamagra Zselé

Miért rendeljen
tőlünk?

Kizárólag EREDETI Kamagra termékeket forgalmazunk! Ne vállaljon egészségügyi kockázatot, semmiképp se rendeljen máshonnan gyanúsan olcsó, bizonytalan eredetű Kamagra potencianövelőket! Rendeljen eredeti Kamagrát tőlünk, most a legjobb áron!

Kamagra Zselé gyors szállítással

Kamagra Zselé

Pénzvisszafizetési
garanciával

Kamagra rendelésével semmilyen kockázatot nem vállal. Nem kell megrendeléskor előre fizetnie, és teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden nálunk leadott Kamagra Zselére. Rendeljen most kockázatmentesen!

Kamagra Zselé gyors szállítással

Kamagra Zselé

Ingyenes
házhozszállítással

Kamagra rendelését akár másnapra, (1-3 napon belül) maximálisan diszkrét csomagolásban kiszállítjuk, 20.000.- Forint feletti rendelés esetén a házhozszállítás teljesen ingyenes. Rendeljen most Kamagra potencianövelőket ingyenes házhozszállítással!

Kamagra Zselé gyors szállítással

Kamagra Zselé

Akár már
másnapra

Kamagra rendelését villámgyorsan, akár már másnap kézbesíti futárunk! A lehető leggyorsabban és legdiszkrétebben becsomagoljuk, és átadjuk a futárszolgálatnak az Ön által megrendelt Kamagra potencianövelőket, tőlünk arantáltan azt kapja, amit rendelt.

Kamagra Zselé gyors szállítással

Kamagra Zselé

Egyszerűen,
kényelmesen

Kamagra webshopunkban a potencianövelő rendelése a lehető legegyszerűbb. Csak válassza ki a kívánt Kamagrát, a mennyiséget, és már csak a szállítási adatait kell megadnia. Előre fizetnie sem szükséges, nem kell bankkártya adatokat bepötyögnie, rendelését átvételkor, a futárnál fizetheti ki.

Kamagra Zselé gyors szállítással

Kamagra Zselé

Gyorsan,
biztonságosan

Kamagra rendelését nálunk villámgyorsan, két kattintással leadhatja. Még csak félre sem kell hozzá vonulnia, oldalunkat nem raktuk tele erotikus képekkel, reklámokkal, teljesen nyugodtan rendelhet kár útközben is. Kamagra webshopunk tökéletesen kezelhető mobiltelefonról is!

Kamagra Zselé gyors szállítással

Kamagra Zselé

Éjjel-nappal
elérhető

Kamagra rendelését nálunk non-stop intézheti, bármikor is jut eszébe. Nem kell sem utaznia, sem nyitvatartáshoz igazodnia. Ki sem kell mozdulnia otthonról, futárunk a kért címen adja át Önnek a rendelt potencianövelőket. Rendeljen akár éjjel, akár nappal, mi mindig készen állunk a gyors kiszállításra!

Kamagra Zselé gyors szállítással

Kamagra Zselé

A legjobb
áron

EREDETI Kamagra termékek nálunk a legjobb áron. Óvakodjon a gyanúsan olcsó potencianövelőktől, az esetek többségében ezek hamisítványok, melyek szedése kockázatos lehet. Eredeti Kamagrát csak ilyen áron kaphat, ne dőljön be a csalóknak, rendeljen nálunk Kamagrát!

Kamagra Zselé gyors szállítással

Kamagra Zselé

Készpénzes
utánvéttel

Nálunk nem szükséges a potencianövelőket előre, megrendeléskor kifizetnie! Kamagra Zseléét csak átvételkor a futárnak kell kifizetni, így Önnek nincs miért aggódnia a csomag megérkezéséig. Rendeljen Kamagrát nálunk, utánvétes fizetéssel kényelmesen, és biztonságosan!

Kamagra Zselé gyors szállítással

Kamagra Zselé

Maximális
diszkrécióval

Nálunk első a diszkréció! A potencianövelő rendelése és kiszállítása nem tartozik másra, így sem a csomagolásból, sem a feladóból nem derül ki, mit tartalmaz a csomag, még az azt kiszállító futár sem tudja. Nyugodtan rendelhet tőlünk Kamagrát, adatait bizalmasan kezeljük, minden köztünk marad!

Kamagra Zselé gyors szállítással

Kamagra Zselé

Bankkártya
nélkül

Kamagra rendelés leadásához nálunk nincsen szükség bankkártyára, nem kérjük, hogy előre fizessen ki bármit. A Kamagra webshopunkban megrendelt potencianövelőket csak házhozszállításkor, a futárnak kell kifizetnie készpénzben! Rendeljen most eredeti Kamagrát utánvéttel!

Kamagra Zselé gyors szállítással

Kamagra Zselé

Szuper
akciókkal

Kamagra potencianövelők akciósan! Havi rendszerességgel jelentkezünk a lehető legjobb akciókkal, amit csak meg lehet valósítani eredeti Kamagra termékekkel! Ne maradjon le akcióinkról, látogassa rendszeresen webshopunkat, hogy a legjobb áron szerezhesse be kedvenc potencianövelőit!

További Kamagra termékeink

30%-os leárazás AKCIÓ!

Plusz mennyiségi kedvezmények!

Rendeljen egyszerűen és kényelmesen Kamagra potencianövelőink közül!

Kamagra rendelés - Kamagra Gold
Kamagra Gold

Talán a legnépszerűbb potencianövelő, mely lassabban szívódik fel, ezáltal akár 8 órán át tart a hatása.

KAMAGRA GOLD ÁRA:
12.350.- Ft helyett

9.500.-

Kamagra rendelés - Kamagra Max
Kamagra Max

Új, továbbfejlesztett Kamagra potencianövelő tabletta, mely még biztonságosabb a népszerű elődeinél is.

KAMAGRA MAX ÁRA:
11.440.- Ft helyett

8.800.-

Kamagra rendelés - Super Kamagra
Super Kamagra

Nem véletlenül az egyik legkeresettebb Kamagra potencianövelő, melyet nagy hatásfok, és kevesebb mellékhatás jellemez.

SUPER KAMAGRA ÁRA:
12.350.- Ft helyett

9.500.-

Kamagra rendelés - Kamagra Zselé
Kamagra Zselé

Új, a korábbiakból továbfejlesztett Kamagra Zselé potencianövelő több íz egy csomagban! Szinte azonnali hatását a gyorsabb felszívódásának köszönhetjük.

KAMAGRA ZSELÉ ÁRA:
11.050.- Ft helyett

8.500.-

Kamagra rendelés - Kamagra Rágótabletta Eper
Kamagra Rágótabletta Eper ízben

Új fajta eper ízű Kamagra rágótabletta azoknak, akik nem szeretik a tabletták lenyelését! Ez a potencianövelő víz nélkül is alkalmazható!

KAMAGRA Rágótabletta ÁRA:
7.670.- Ft helyett

5.900.-

Kamagra rendelés - Kamagra Rágótabletta Ananász
Kamagra Rágótabletta Ananász ízben

Új fajta ananász ízű Kamagra rágótabletta azoknak, akik nem szeretik a tabletták lenyelését! Ez a potencianövelő víz nélkül is alkalmazható!

KAMAGRA Rágótabletta ÁRA:
7.670.- Ft helyett

5.900.-

Kamagra rendelés - Kamagra Pezsgőtabletta
Kamagra Pezsgőtabletta

Új fajta narancs ízű Kamagra pezsgőtabletta azoknak, akik jobban szeretik meginni a potencianövelőt!

KAMAGRA Pezsgőtabletta ÁRA:
13.650.- Ft helyett

10.500.-

Kamagra rendelés - Lovegra Női Vágykeltő
Lovegra Női Vágykeltő

Nőknek kifejlesztett vágyfokozó (női potencianövelő), amely nagyban hozzájárul az orgazmus eléréséhez, és az élvezetet is fokozza.

Lovegra ÁRA:
9.880.- Ft helyett

7.600.-