Super Kamagra

30%-os leárazás AKCIÓ!

Plusz mennyiségi kedvezmények!

Super Kamagra - Super Kamagra

Super Kamagra

Nem véletlenül az egyik legkeresettebb Kamagra potencianövelő, melyet nagy hatásfok, és kevesebb mellékhatás jellemez. A Super Kamagra késlelteti az orgazmust, és bivelyerős erekciót eredményez, nem csoda, hogy ez az egyik legkeresettebb potencianövelő.

A Super Kamagra szedése kizárólag 18 év felett ajánlott!
A potencianövelő hatását a kávé vagy alkohol egyidejű fogyasztása csökkentheti!

Minél több Super Kamagra-t rendel, annál kedvezőbb áron juthat hozzá!

Super Kamagra árak

Super Kamagra
1doboz (4szem)

Eredeti ár
12.350.-

Akciós ár
9.500.-

Megtakarítás
2.850.-

Super Kamagra
2doboz (8szem)

Eredeti ár
24.700.-

Akciós ár
18.800.-

Megtakarítás
5.900.-

Super Kamagra
3doboz (12szem)

Eredeti ár
37.050.-

Akciós ár
28.100.-

Megtakarítás
8.950.-

Super Kamagra
4doboz (16szem)

Eredeti ár
49.400.-

Akciós ár
37.400.-

Megtakarítás
12.000.-

Super Kamagra
5doboz (20szem)

Eredeti ár
61.750.-

Akciós ár
46.700.-

Megtakarítás
15.050.-

Super Kamagra hatása

A sokfajta Kamagra gyógyszer mind más különböző vonásokkal bír, azonkívül különbözik hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 milligramm teljesítménynövelő továbbá magömlés késleltető medicinát tulajdonképpen úgy kell elképzelni, hogy az alapos libidófokozás mellett jóval kevésbé gyorsan fejlődik ki az inger, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra alapanyaga a beszedéstől számított fél, háromnegyed órán belül kifejti a hatását. Az ejakuláció késleltető kihatás a bevételtől számított háromnegyed óra múlva mutatkozik, a libidófokozó eredményt már a bevételtől számított kevesebb, mint fél órán belül érzékelni lehet. A Super Kamagra hatása a bevételtől számítva 4-12 óráig tart. A teljesítményserkentő hatásmechanizmus a fogyasztástól számított 1 óra elteltével közelíti meg a szervezetben a legmagasabb szintjét, és 12 óráig tartózkodik a szervezetben. A Dapoxetine halasztó hatása a bevételtől számított 45 perc után még a szervezetben 4-5 óráig marad aktív.

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra hatóideje

A teljesítményjavításért felelőse, a már Kamagra Max-ként kedvelt gyógyszer alapanyaga a többszörösen molekuláris szinten megváltoztatott sildenafil. Eme szembeszökő eredményességű hatóanyag hibátlanul gyógyítja a potenciazavart, de kétséget kizáróan azoknak is javasolható, akiknek semmilyen merevedési hiányosságuk sincs, mindössze többet akarnak nyújtani barátnőjüknek. Az orgazmus elhalasztásáért felelőse alapanyag a már sokak által jól ismert Dapoxetine nevű hatóanyag, mely szintén mint egy orvosság hatóanyagként szerepel benne, vagyis nem gyógynövényi alkotóelemként.

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra szedése

A Super Kamagra tabletta alkalmazása a testi kapcsolat előtt 20-35 perccel tanácsos. A gyógyszer beszedéséhez kevés folyadék – kb. 2-3 dl – ajánlatos, ami lehetőség szerint víz vagy üdítő legyen, viszont semmiképpen sem alkohol. Étkezés során beszedett Super Kamagra kicsit később kezdi eredményezni a hatását; főleg a zsiradékban gazdag étkek húzhatják el a felszívódás mértékét azonfelül gyorsaságát. Super Kamagra potencianövelő alkalmazása közben nitrát összetételő szív továbbá értágító készítmények együtt való használata szigorúan tilos!

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra mellékhatásai

Super Kamagra potencianövelő tabletta alkalmazása esetén előfordulhatnak mellékhatások. Mérsékelt, illetve középsúlyos mellékhatásai között előfordulhat az orrbedugulás, orrfolyás, gyomorsavtúltengés, gyenge fejfájás. Super Kamagra használata során ritkábban előfordulhat egyensúlyzavar, kialakulhat neon látás, lehet fejfájás, vagy bekövetkezhet a vérnyomás ingadozása. De komoly aggodalomra semmi ok, hiszen a komoly mellékhatások kb. a használók 1%-át érintik, mivel a hatóanyag már eleve úgy készült, hogy a mellékhatásai a lehető legkevesebb embernél jelentkezhessenek. Amennyiben Önön a közelmúltban műtétet hajtottak végre, amely valamilyen szervi betegséggel volt kapcsolatban, kérdezze meg orvosát a Super Kamagra alkalmazásának esetleges kockázatáról.

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra vény nélkül

A Super Kamagra tabletta Magyarországon orvosi rendelvény nélkül kapható, nem kell felíratni. A Super Kamagra gyártója külföldi, és sajnos hamisítják, és a hamisítványokat sajnos több webáruház is kínálja. A Super Kamagra potencianövelő gyógyszer csomagolásán angol leírás található, a magyar nyelvű útmutatót az interneten olvashatjuk. Óvakodjon a kétesnek tűnő, esetleg gyanúsan olcsó Super Kamagra rendelésétől!

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra hamisítványok

A Super Kamagra hatása csak pozitív lehet, és kevés kivétellel mindenki kiváló visszajelzést adott hatásáról, pedig nagy az esély rá, hogy a megkérdezettek közül többen is hamis Super Kamagra készítményt vásároltak. Az erektilis diszfunkció megszüntetésére használatos Super Kamagra potencianövelőknek sajnos készültek szinte tökéletes másolatai, amik szinte bárkit megtévesztenek. Az hamisítók rájöttek mekkora igény van potencianövelőkre, főleg a jóhírű Super Kamagrara, ezért olcsóbban kínálják a rossz minőségű hamisítványaikat, így tévesztve meg a férfiakat. Éppen ezért csak eredeti Kamagrát forgalmazó webshoptól érdemes rendelni, csak így garantálható, hogy a rendelt potencianövelő tabletta valódi lesz. Nem árt tájékozódni, hogy az adott webáruház rendelkezik-e online gyógyszerértékesítési engedéllyel. Sajnos a gyanúsan olcsó potencianövelő termékeknek számos férfi még ma is bedől, és csalódik a márkában, pedig csak a hamisítványt próbálta ki. Végül így veszi meg máshol a hamisnál drágább, viszont eredeti és jó minőségű tablettákat, így tudja meg, hogy kár volt kísérletezni.

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra gyártója

A Super Kamagra-ot az Ajanta Pharma Ltd. nemzetközileg elismert gyógyszervállalat gyártja Indiában. Az évek folyamán az Ajanta új termékek fejlesztésére és a már régebb óta gyártott potencianövelői tökéletesítésére, illetve az új piacok felkutatására helyezte a hangsúlyt. Komoly múltja a garancia a Kamagra termékcsalád jövőjének, mivel 1973-as bejegyzése óta az mára már a világszintű gyógyszerkereskedelemben komoly részesedéssel bír. A gyár folyamatos kutatásai és fejlesztései eredményezik az egyre tökéletesebb Kamagra potencianövelő szereket számunkra.

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra rendelése

A Super Kamagra rendelése manapság nem egy bonyolult dolog. Csak ki kell választani a terméket, a mennyiséget, és megadni a szállításhoz szükséges adatokat. A legtöbb Kamagrát forgalmazó webshop futárszolgálattal dolgozik, így gyorsan, kényelmesen otthonában veheti át a diszkrét csomagot a futárral egyeztetett időpontban.

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra ára

A Super Kamagra potencianövelő az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyárban készül, ahol komolyan törekednek a minőségre. A Super Kamagra megfelel a gyógyszeripari követelményeknek, illetve - mivel nem kell reklámra költeniük, az árakat megfizethető szinten tudják tartani. A Super Kamagra-ot a legmodernebb felszereltségű laboratóriumokban és a legelismertebb kutatók részvételével fejlesztették és gyártották, folyamatos tesztekkel garantálják, hogy a gyárból csak kifogástalan minőségű potencianövelők kerülhessenek ki. Sajnos emellett megjelentek a piacon az olcsó hamisítványok, melyeknek nemcsak hatásfoka megkérdőjelezhető, kockázatosak is. Az Ajanta Pharma Limited végtelennek tűnő harcban áll a hamisítókkal, akik silány minőségű másolatokkal verik át a fogyasztókat. A gyártó tanácsa ennek elkerülésére, hogy ellenőrizzék, hogy az adott webáruház jogosult-e Kamagra termékek forgalmazására.

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra szedése betegség esetén

A Super Kamagra szedése önmagában is orvosságszedésnek tekinthető, ezzel szemben megeshet, hogy valakinek az erektilis diszfunkción kívül előfordulnak további bajai is, amik testének működésével kapcsolatosak. A szervi gondok enyhítésére beszedett szerekre hátrányosan hathat az alkalmazása abban az esetben, amennyiben a kliens szakorvosi vizsgálat nélkül, személyes felelősségre kezd gyógyszerek társításába. Nem jelezhető előre bizonyos szerek hatása, amennyiben azokat egy időben alkalmazzuk, illetve a mellékhatások előfordulásának kockázata is nagyobb. A szívbetegségekre szedett nitrát összetételő medicinák körültekintésre inthetik az alkalmazót, miután a nitrát származékok hatását erősítheti a potencianövelő gyógyszerkészítmény alapanyaga, a Sildenafil, eszerint súlyosabb mellékhatások is rögtön felbukkanhatnak tőle. Az intenzív vízhajtókkal (furosemid), vérnyomáscsökkentőkkel amellett béta blokkolókkal is elővigyázatosan muszáj bánni, mivel kombinálva kockázatosra csökkenhet a vérnyomása.

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra szedése alkohollal

Super Kamagra potencianövelő tabletta használata nem javasolt alkoholos ital fogyasztása mellett, kivéve azokat az alkalmakat, amikor az innivalóban az alkoholszint nem haladja meg a kockázatmentes szintet. Az együttlétet megelőzően például egy-két pohár kis alkoholtartalmú ital általában még nincs komoly hatással a Super Kamagra működésére, de hivatalosan a Kamagra használata mellett mindenféle alkoholfogyasztás szigorúan tilos. mérlegelnie kell a Super Kamagra bevételét ha esetleg mégis több alkoholt fogyasztott, mivel az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem alakul ki merevedés az alkohol köztudottan gátolja az erekciót, illetve annak megtartását. esetlegesen a súlyosabb mellékhatások is jelentkezhetnek.

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra szedése kávéval

A Super Kamagra hatását befolyásolhatja a koffeint illetve a taurint tartalmazó termékek fogyasztása. Koffein van a kávéban, a kólában és sok más ételben, italban, például szeszes üdítőitalban is. A taurin a glutamin után a második legtöbbször előforduló aminosav a testben. Nagyszámú fogyást, illetve a koleszterinszint csökkentését támogató termékben megtalálható, valamint enyhe nyugtatókban, energiaitalokban is összetevőként szerepelhet. A koffein és a Super Kamagra egyidejű alkalmazása esetén előfordulhat, hogy a potencianövelő nem szívódik fel megfelelően, így a maximális hatásra sem számíthatunk.

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra szedése 18 év felett

A Super Kamagra merevedési zavarokra szánt szer 18 év feletti férfiak számára készült, a klinikai felmérések csak 18 év feletti felhasználókon tesztelték ennek a potencianövelőnak hatásait. Gyermekek gyógyszerszedése nem javasolt, mert szervezetük még növekedésben van, illetve tesztek hiányában nem tudjuk, hogyan reagálnának Super Kamagra potencianövelő szer intenzív hatására.

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra tárolása

A Super Kamagra tárolása hasonló az általános gyógyszerek tárolásához. Gyerekektől figyelmesen elzárva kell tartani! A tárolásra nedvességmentes és intenzív fénytől elzárt, lehetőleg zárható hely megfelel. A Super Kamagra-ot tilos lefolyóba, illetve szemétbe dobni. A fel nem használt Kamagra potencianövelők megsemmisítésével kapcsolatban keresse fel gyógyszerészét, ők megfelelően vannak oktatva a megsemmisítés környezetbarát lehetőségeiről. A szert 15-30 Celsius fokos hőmérsékleti tartományban kell tárolni.

Vissza a Super Kamagra rendeléshez

Super Kamagra gyors szállítással

Super Kamagra

Miért rendeljen
tőlünk?

Kizárólag EREDETI Kamagra termékeket forgalmazunk! Ne vállaljon egészségügyi kockázatot, semmiképp se rendeljen máshonnan gyanúsan olcsó, bizonytalan eredetű Kamagra potencianövelőket! Rendeljen eredeti Kamagrát tőlünk, most a legjobb áron!

Super Kamagra gyors szállítással

Super Kamagra

Pénzvisszafizetési
garanciával

Kamagra rendelésével semmilyen kockázatot nem vállal. Nem kell megrendeléskor előre fizetnie, és teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden nálunk leadott Super Kamagrare. Rendeljen most kockázatmentesen!

Super Kamagra gyors szállítással

Super Kamagra

Ingyenes
házhozszállítással

Kamagra rendelését akár másnapra, (1-3 napon belül) maximálisan diszkrét csomagolásban kiszállítjuk, 20.000.- Forint feletti rendelés esetén a házhozszállítás teljesen ingyenes. Rendeljen most Kamagra potencianövelőket ingyenes házhozszállítással!

Super Kamagra gyors szállítással

Super Kamagra

Akár már
másnapra

Kamagra rendelését villámgyorsan, akár már másnap kézbesíti futárunk! A lehető leggyorsabban és legdiszkrétebben becsomagoljuk, és átadjuk a futárszolgálatnak az Ön által megrendelt Kamagra potencianövelőket, tőlünk arantáltan azt kapja, amit rendelt.

Super Kamagra gyors szállítással

Super Kamagra

Egyszerűen,
kényelmesen

Kamagra webshopunkban a potencianövelő rendelése a lehető legegyszerűbb. Csak válassza ki a kívánt Kamagrát, a mennyiséget, és már csak a szállítási adatait kell megadnia. Előre fizetnie sem szükséges, nem kell bankkártya adatokat bepötyögnie, rendelését átvételkor, a futárnál fizetheti ki.

Super Kamagra gyors szállítással

Super Kamagra

Gyorsan,
biztonságosan

Kamagra rendelését nálunk villámgyorsan, két kattintással leadhatja. Még csak félre sem kell hozzá vonulnia, oldalunkat nem raktuk tele erotikus képekkel, reklámokkal, teljesen nyugodtan rendelhet kár útközben is. Kamagra webshopunk tökéletesen kezelhető mobiltelefonról is!

Super Kamagra gyors szállítással

Super Kamagra

Éjjel-nappal
elérhető

Kamagra rendelését nálunk non-stop intézheti, bármikor is jut eszébe. Nem kell sem utaznia, sem nyitvatartáshoz igazodnia. Ki sem kell mozdulnia otthonról, futárunk a kért címen adja át Önnek a rendelt potencianövelőket. Rendeljen akár éjjel, akár nappal, mi mindig készen állunk a gyors kiszállításra!

Super Kamagra gyors szállítással

Super Kamagra

A legjobb
áron

EREDETI Kamagra termékek nálunk a legjobb áron. Óvakodjon a gyanúsan olcsó potencianövelőktől, az esetek többségében ezek hamisítványok, melyek szedése kockázatos lehet. Eredeti Kamagrát csak ilyen áron kaphat, ne dőljön be a csalóknak, rendeljen nálunk Kamagrát!

Super Kamagra gyors szállítással

Super Kamagra

Készpénzes
utánvéttel

Nálunk nem szükséges a potencianövelőket előre, megrendeléskor kifizetnie! Super Kamagraét csak átvételkor a futárnak kell kifizetni, így Önnek nincs miért aggódnia a csomag megérkezéséig. Rendeljen Kamagrát nálunk, utánvétes fizetéssel kényelmesen, és biztonságosan!

Super Kamagra gyors szállítással

Super Kamagra

Maximális
diszkrécióval

Nálunk első a diszkréció! A potencianövelő rendelése és kiszállítása nem tartozik másra, így sem a csomagolásból, sem a feladóból nem derül ki, mit tartalmaz a csomag, még az azt kiszállító futár sem tudja. Nyugodtan rendelhet tőlünk Kamagrát, adatait bizalmasan kezeljük, minden köztünk marad!

Super Kamagra gyors szállítással

Super Kamagra

Bankkártya
nélkül

Kamagra rendelés leadásához nálunk nincsen szükség bankkártyára, nem kérjük, hogy előre fizessen ki bármit. A Kamagra webshopunkban megrendelt potencianövelőket csak házhozszállításkor, a futárnak kell kifizetnie készpénzben! Rendeljen most eredeti Kamagrát utánvéttel!

Super Kamagra gyors szállítással

Super Kamagra

Szuper
akciókkal

Kamagra potencianövelők akciósan! Havi rendszerességgel jelentkezünk a lehető legjobb akciókkal, amit csak meg lehet valósítani eredeti Kamagra termékekkel! Ne maradjon le akcióinkról, látogassa rendszeresen webshopunkat, hogy a legjobb áron szerezhesse be kedvenc potencianövelőit!

További Kamagra termékeink

30%-os leárazás AKCIÓ!

Plusz mennyiségi kedvezmények!

Rendeljen egyszerűen és kényelmesen Kamagra potencianövelőink közül!

Kamagra rendelés - Kamagra Gold
Kamagra Gold

Talán a legnépszerűbb potencianövelő, mely lassabban szívódik fel, ezáltal akár 8 órán át tart a hatása.

KAMAGRA GOLD ÁRA:
12.350.- Ft helyett

9.500.-

Kamagra rendelés - Kamagra Max
Kamagra Max

Új, továbbfejlesztett Kamagra potencianövelő tabletta, mely még biztonságosabb a népszerű elődeinél is.

KAMAGRA MAX ÁRA:
11.440.- Ft helyett

8.800.-

Kamagra rendelés - Super Kamagra
Super Kamagra

Nem véletlenül az egyik legkeresettebb Kamagra potencianövelő, melyet nagy hatásfok, és kevesebb mellékhatás jellemez.

SUPER KAMAGRA ÁRA:
12.350.- Ft helyett

9.500.-

Kamagra rendelés - Kamagra Zselé
Kamagra Zselé

Új, a korábbiakból továbfejlesztett Kamagra Zselé potencianövelő több íz egy csomagban! Szinte azonnali hatását a gyorsabb felszívódásának köszönhetjük.

KAMAGRA ZSELÉ ÁRA:
11.050.- Ft helyett

8.500.-

Kamagra rendelés - Kamagra Rágótabletta Eper
Kamagra Rágótabletta Eper ízben

Új fajta eper ízű Kamagra rágótabletta azoknak, akik nem szeretik a tabletták lenyelését! Ez a potencianövelő víz nélkül is alkalmazható!

KAMAGRA Rágótabletta ÁRA:
7.670.- Ft helyett

5.900.-

Kamagra rendelés - Kamagra Rágótabletta Ananász
Kamagra Rágótabletta Ananász ízben

Új fajta ananász ízű Kamagra rágótabletta azoknak, akik nem szeretik a tabletták lenyelését! Ez a potencianövelő víz nélkül is alkalmazható!

KAMAGRA Rágótabletta ÁRA:
7.670.- Ft helyett

5.900.-

Kamagra rendelés - Kamagra Pezsgőtabletta
Kamagra Pezsgőtabletta

Új fajta narancs ízű Kamagra pezsgőtabletta azoknak, akik jobban szeretik meginni a potencianövelőt!

KAMAGRA Pezsgőtabletta ÁRA:
13.650.- Ft helyett

10.500.-

Kamagra rendelés - Lovegra Női Vágykeltő
Lovegra Női Vágykeltő

Nőknek kifejlesztett vágyfokozó (női potencianövelő), amely nagyban hozzájárul az orgazmus eléréséhez, és az élvezetet is fokozza.

Lovegra ÁRA:
9.880.- Ft helyett

7.600.-